Ohrid

2019-08-24 00:00 - 2019-09-10 00:00

По повод Меѓународниот ден на таткото, 15 септември, Женскиот центар „Бисера“ објавува конкурс на тема Татко.

Конкурсот трае до 10 септември.

Информации на тел. 075/320-737.

OhridNews