На 17.09.2021 година, при извршени сообраќајни контроли, полициските службеници во Охрид регистрирале три прекршоци за непрописно запирање и паркирање моторни возила и два прекршока сторени од моторциклисти по што, издадени се соодветни платни налози.

Од извршените контроли, не се регистрирани возачи на такси возила кои вршат нелегален јаверн превоз на патници, информираат од СВР Охрид.

 

OhridNews