ЕВН Македонија известува дека поради интервенции на мрежата, денеска, 29-ти јануари, ќе има краток прекин во снабдувањето со електрична енергија во дел од селото Лескоец, охридско.

Прекинот на струја ќе биде во периодот од 10 до 11 часот, информира ЕВН.

OhridNews