Квалитетна облека за деца, тинејџери и возрасни лица во Охрид нуди новоотворениот бутик „Актив“, кој се наоѓа на почетокот од улицата „Македонски просветители“, веднаш до „Анхоч“.

Избор има за сечиј вкус, а квалитетот и евтините цени не се новина за охриѓани и туристите во „Актив“, кој порано функционираше во чаршијата. 

За да се уверите во снабденоста и квалитетот посете го бутикот „Актив“ и одберите ја најдобрата облека за вас и вашите најмили.

OhridNews