Поради врнежи од снег и тешко проодниот пат, од утрово автобусите на АД Галеб не сообраќаат на локалната линија од Трпејца до Св. Наум.

Како што информираат од најголемиот авто превозник кај нас, меѓуградскиот автобуски сообраќај се одвива редовно, со минимални задоцнувања поради снегот и условите на патиштата во земјава.

Автобусот кој сообраќа за Белград, Србија, поради сообраќајна незгода во која учествувале два шлепери, доцнел неколку часови, информираат од АД Галеб.

OhridNews