Mинистерот за внатрешни работи Наќе Чулев, денеска ќе оствари работна посета на СВР Охрид и полициската станица за безбедност во патниот сообраќај Охрид.

Чулев, претпладнево ќе и се придружи на велосипедската полициска патрола при СВР Охрид во нивната превентивна активност за делење заштитни маски на граѓаните, како мерка за зголемување на заштита од корона вирусот Ковид 19.

OhridNews