Креативна летна школа ќе се одржи во период од 1 јули до 12 август 2024 година во склоп на Програмата на Креативен Клуб при Младински Центар Охрид.

Школата ќе се реализира во просториите на Младински Центар Охрид, во дворот каде би имале особена слобода за да ја изразат својата креативност, но, и во природа, покрај плажа каде би имале простор за тим билдинг, релаксација и креативно изразување, велта организаторите.

Бројот на учестниците е ограничен, а заинтересираните може да се пријават на линкот.

OhridNews