Во наредните неколку фотографии може да видите неколку интересни модни комбинации кои ги следат најновите модни трендови во 2016 година. Овие парчиња облека ги имате во својот ормар, извадете ги и направете топли и модерни модни комбинации.

 

 

извор:zenstvena.com