Кадмо бар

2019-02-16 21:00 - 2019-02-17 01:00

Извонредниот музички состав „Броз“,  кои се заштитен знак за забава во градот, на барање на охриѓани, во сабота, 16 февруари, повторно настапуваат во „Кадмо“ бар.

Забавата почнува во 21 часот.

Ден порано, во петок, вечерта во „Кадмо“ е резервирана за одбрана македонска забавна музика.

Не пропуштајте!

OhridNews