Полициски службеници од Полициската станица за Граничен премин- Аеродром „Св. Апостол Павле“ во Охрид, вчера, поради сомнение за сторено кривично дело „послуга со туѓа патна исправа“ привеле две лица од Косово.

Тие приложиле македонски патни исправи со податоци за лица од Крушопек, општина Сарај и Сингелиќ, скопско.

OhridNews