Пицеријата „Немо“, еден од најпознатите угостителски брендови во Охрид, отсега и во нов амбиент. Реотворањето на пицеријата, беше синоќа.

 На свеченоста присуствуваа пријатели, луѓе од еснафот, голем број гости.

Пицеријата „Немо“ со работа започна во 2005 година. Позната е по највкусните пици кои се подготвуваат според традиционален италијански рецепт, а сето тоа наддополнето со добра услога и пристапни цени.

Брендот „Немо“ покрај пицеријата во центарот на Охрид, е заштитен знак и на рестораните „Александрајија“ и „Котва“.

OhridNews