Алармантна е ситуацијата во охридски Водовод со сметките за струја, постои ли опасност да им биде исклучена струјата? Над 80 милиони е стариот долг, а секоја месечна сметка е поголема за 7-8 пати.

Во новото издание на “Напладне” колешката Адријана Митевска разговара со директорот на претпријатието Марјан Ристески.

OhridNews