Што се случува во Здружението на пензионери на Охрид и Дебрца и на што се должат превирањата и постојаните обвинувања меѓу раководството и дел од членовите!? Гостин во „Напладне” Крсте Спасески член на здружението.

**Во емисијата поканет беше и актуелниот претседател на Здружението Ѓорѓи Трпчески кој првично ја прифати поканата, но вчера го откажа гостувањето поради здравствени причини.

OhridNews