Во новото издание на „Напладне” разговараме за условите во Државниот студентски дом “Никола Карев” во Охрид. Колку студенти оваа година престојуваат во домот, дали ќе порасна цената на партиципацијата, како се справуваат со енергетската криза…? Директорот Жарко Куциноски открива и повеќе за сегашните и идни проекти во работењето.

OhridNews