Ангела Јолакоска финансиски менаџер во охридската компанија АСП – ПАК е меѓу првите 10 најуспешни менаџерки во земјава и регионот. За успесите на оваа успешна охриѓанка и компанијата во која работи разговараме во новото издание на “Напладне”.

OhridNews