Колку односите со јавноста се значајни во креирањето идентитет на туристичката дестинација? Дали Охрид е доволно испромовиран? Каков е во очите на странските и домашните туристи и како до поголема афирмација во светски рамки? На овие прашања одговор бараме од м-р. Нина Кепеска, ПР менаџер.

OhridNews