Троен данок за стан во кој не се живее или издава подолго од 6 месеци во Охрид!? Поскап данок и за земјоделско земјиште!? Какви последици и што ќе донесе имплементацијата на оваа мерка? На оваа и уште многу други актуелни теми дискутираме со универзитетскиот професор Науме Мариноски во новото издание на “Напладне”.

OhridNews