Pub Tino

2019-10-09 10:00 - 2019-10-11 23:59

Во духот на Минхенскиот број 1 во светот фестивал на пивото, претстојниот празничен продолжен викенд во охридскиот Тино’с Паб се организира мини Октоберфест.

Традиционално германско мени, добра музика и се разбира многу пиво за гостите кои ќе го посетат пабот на 9-ти, 10-ти и 11-ти октомври.

Mини Октоберфест во Tino`s Pub& Bar

OhridNews