Летото пристигна. Сонце, одмор, плажа… но не заборавајте да се заштитите од УВ зраците чиј индекс овој период е исклучително висок.

Настинки, сунчаница, дијареја, убоди од инсекти, се непријатностите кои можат да ви се случат за време на вашиот летен одмор.

Во продолжение неколку совети како да се заштитите во лето и да уживате во топлите денови.

OhridNews