Од денес OhridNews започнува со серијал емисии посветени на здравјето. Во денешната прва епизода пренесуваме информации поврзани со стресот, феномен кој е составен дел од модерниот живот.

Да се избегне стресот не е можно, па се поставува едно важно прашање: Што стресот може да направи од човекот? Дали може да го уништи, охрабри или да го направи посилен?

Погледнете ја првата епизода од серијалот „Наше здравје“.

Наше здравје Е01 – Стрес

OhridNews