Бразилската супер ѕвезда Нејмар стави точка на шпекулациите околу неговите партнерки, откако ја официјализираше врската со манеканката со хрватско потекло Наталија Барулич. Новата двојка во шоу бизнисот позираа за рускиот магазин „GQ“ во кој открија детали од заедничкиот живот.

 

View this post on Instagram

 

Из нападения в защиту. В защиту своих близких. Герои июньского номера Неймар @neymarjr и Наталья Барулич @natalia напоминают всем нам о том, как важно сейчас поддерживать и беречь своих близких. И не важно, сидите вы в самоизоляции вместе в четырех стенах или вынуждены связываться только по телефону. ⠀ Июньский выпуск GQ уже в продаже. А в App Store и на Android: первый номер по подписке – бесплатно. ⠀ From an attack in defense. To protect your loved ones. Neymar and Natalya Barulich remind all of us how important it is to support and protect our loved ones. It doesn’t matter if you’re locked together in quarantine or if you only have to communicate by phone and Zoom. Stay safe, stay strong (stay home)🙏🏼 #gqrussia

A post shared by GQ Россия (@gqrussia) on

Заштитете ги своите најмили. Нејмар и Наталија потсетуваат колку е важно да се заштитат и поддржат најблиските. Не е важно дали сте затворени во каратин или мора да комуницирате преку социјалните мрежи. Бидете сигурни, бидете силни. – пишува во дел од рускиот магазин.

Нејмар се поврзуваше со многу девојки, но официјално во врска беше со бразилскиот топ модел Бруна Маркезин.

OhridNews