Sky Corner

2020-11-01 10:00 - 2020-11-30 23:59

Хотел ресторан „Sky Corner“ не престанува да изненадува. Ноември во познатиот угостителски комплекс со уникатна понуда и амбиент, е месец на виното.

Посетителите овој месец ќе може да уживаат во извонредните вина на „Тиквеш“ по исклучителни цени.

Добро вино оди со добра храна. Исклучителните специјалитетите од креативтана кујна на „Sky Corner“ сега и со попуст од 10%, со претходна резервација.

Овој ноември уживајте во понудата на „Sky Corner“, во согласност со препораките за заштита на здравјето.

OhridNews