Jazz Inn

Од 28.05.2023 - 20:00 до 28.05.2023 - 22:00

Стенд ап шоуто „Нов материјал“ во недела во култниот клуб за џез и комедија „JAZZ INN“ со почеток во 20 часот.

Не пропуштајте ултра интензивна вечер. За вежбање на вашите стомачни мускули ќе се погрижат:
Зоран Донев, Никола Тодороски, Никола Братучед Сиљаноски и Илија Богданоски.

Билети по цена од 250 денари може да се резервираат на телефонскиот број 075 283 066 или онлајн на линкот https://shorturl.at/hvKS0.

OhridNews