Министерството за труд и социјална политика, соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ, Нова Година, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика, на граѓаните на Република Македонија им го честита празникот.

OhridNews