Центар за култура „Григор Прличев“

Од 13.05.2023 - 20:00 до 13.05.2023 - 22:00

Нова „Импровокација“ во Народен театар Охрид во сабота со почеток во 20 часот на малата сцена на Центарот за култура „Григор Прличев“.

Бујрумте на пролетно чистење од негативни мисли и секојдневни проблеми. И ние сме истите, само претставата е секогаш различна, порачуваат од тимот кој го сочунуваат Никола Тодороски, Стрезо Стаматоски, Филип Кипровски, потпомогнати од Филип Ангеличин – Жура и Никола Јосифоски.

Телефонот за резервации е 075283066, а цената на билетот е 300 денари.

OhridNews