Sky Corner

2021-01-06 09:00 - 2021-01-31 22:00

Новите протоколи и мерки за заштита од коронавирусот Ковид 19, целосно го изменија нашето секојдневие. На новата реалност се адаптираа и угостителските објекти, а „Скај Корнер“ отиде и чекор понапред креирајќи е-кујна, со што омилените специјалитети на охриѓани сега се „сервираат“ во нивните домови.

Со цел специјалитетите на „Скај Корнер“ да бидат подостапни, познатиот хотел-ресторан ги намали цените за 20%.

Изборот може да го направите онлајн на добро познатата веб страница www.e-corner.mk.

OhridNews