НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

“Седмиот печат” – Сунчица Уневска
“Умирање на љубовта” – Либеро Биџиарети
“Писма до непознатата” – Антоан Де Сент-Егзипери
“Создавање државност” – Никола Кљусев
“Ала Турка – Ала Франга” – Елена Максимовска
“Пеон” – Благој Стојанов
“Богатство” – Даниел Петровски
“Првата Република” – Елизабета Митреска
“Траги во звукот” – Марко Коловски
“Бегалците од законот и екстрадицијата” – Сашо М. Стојановски
“Синтагма” – Матиј Властар
“Скопски легенди” – Данило Коцевски


Нови наслови во градската библиотека

OhridNews