НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид во септември го збогати книжниот фонд со нови наслови:

“Спасителот” – Ју Несбе
“Другиот брег на Босфор” – Тереза Ревај
“Се’ баш се’ ” – Никола Јун
“Фатен на дело” – Харлан Кобен
“Надја” – Андре Бретон
“Извештаи на рисот” – Славе Ѓорѓо Димоски
“Автобиографија” – Григор Прличев


Нови наслови во градската библиотека во Охрид

OhridNews