НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид во април го збогати книжниот фонд со нови наслови:

“Почетно подучување”
“Ослободување на имагинацијата” – Максин Грин
“Прирачник за исхрана на растенијата и за плодност на почвата” – Ј. Бентон Џонс, Јуниор
“Наставата и комуникацијата”
“Уметностите и создавањето на мислата” – Елиот В. Ајснер
“Технолошки аспекти на млекото и на млечните производи”
“Компликации кај забните импланти”
“Образовна психологија” – Елизабет А. Џордан
“Размислување на децата” – Роберт С. Сиглер
“Детето, семејството и општеството” – Џанет Гонзалес Мена
“Биотехнологија на животната средина”
“Дизајн на киРНК”.

OhridNews