Од утре поради реконструкција на коловозна конструкција, на пат Р 2332 с. Царина, односно с. Стење, спој со Р 1301 Охрид-Свети Наум, во НП Галичица, од ресенска страна, ќе биде целосно затворен за сообраќај на сите моторни возила, соопштија од ЈП Македонија пат.

 

Реконструкцијата ќе трае до до 7 август.

OhridNews