Sky Corner

2020-09-10 09:00 - 2020-09-10 23:00

Да се направи квалитетен и вкусен бургер потребна е гастрномска магија. Но, за да биде уживањето комплетно, освен тајните на големите мајстори од кујната, потребни се и други детали и секако амбиент. Сето ова го обедини „Sky Corner“ кој специјално за сите гурмани четврток го прогласи за „Burger day“.

Секој четврток уживајте во квалитетен бургер со извонреден вкус и уште поизвонредна цена од само 190 денари, во текот на целиот ден. – порачуваат од  „Sky Corner“, хотел – ресторанот со проверена кујна.

OhridNews