На охридските медиуми започна да се емитува краток видео спот кој не открива многу. На видео записот се гледа како Д-р Небојша Баткоски oд познатиот стоматолошки центар „Д-р Баткоски“ трча низ стариот дел на градот и на крајот испраќа порака дека е дел од тоа. Креаторот на интригантното видео засега не открива повеќе детали за кампањата, која очигледно само што започнува.

Од што е дел Д-р Небојша Баткоски?

OhridNews