Кадмо бар

2019-04-13 22:00 - 2019-04-14 01:00

Исклучително популарниот музички состав „Броз“, чиј заштитен знак е добрата забава, во сабота, 13. април, повторно настапува во „Кадмо“ бар.

Забавата почнува во 22 часот.

Резервирајте маса на време и не пропуштајте ги одличните мајстори на забавата „Броз“  во „Кадмо“.

OhridNews