Денеска во полициската станица во Охрид било пријавено исчезнување на лице од Охрид. Лицето излегло од дома на 25 јуни и од тогаш му се губи секаква трага.

СВР Охрид презема мерки за пронаоѓање на лицето.

OhridNews