Библиотеката „Григор Прличев“ го збогати книжевниот фонд со десеттина нови наслови:

“Колекционер на очи” – Себастијан Фицек
“Криј се” – Лиса Гарднер
“Никогаш не се знае” – Шеви Стивенс
“Алекс” – Пјер Леметр
“Божиќна мистерија” – Јустејн Гордер
“Терапија” – Себастијан Фицек
“9-ти ноември” – Колин Хувер
“Ракописот на Чанселор” – Роберт Ладлам
Кликнете на сликите за да ги видите поголеми.


Охридската библиотека го збогати книжевниот фонд

OhridNews