Club Awake

2020-02-15 21:00 - 2020-02-15 23:59

Во сабота, 15 февруари, во организација на средношколците од градот, во клубот „Awake“, ќе се одржи голема хуманитарна забава за помош на Ивана, Сандра и Ева, три млади девојки од Охрид на кои им е потребна помош за лекување од тешки болести.

Хуманитарната забава на која ќе настапат Dj Gec & Dj Jovan, почнува во 21 часот.