Охриѓанката Натали Башоска која живее во Њујорк, каде што студира филмска режија, деновиве реализираше видео запис за начинот на живот во Кинескиот кварт на Менхетен.

Таа вели дека испирацијата за видеото кое е насловено „Amongst Us“ и биле етничките различности и смета дека успела да ги забележи моментите коишто раскажуваат многу за една култура во даден момент.

OhridNews