Учениците од О.У. „Григор Прличев“ ги изложија нивните креации на јавна продажба што се одржа вчера во старата училишна зграда.


Веднаш потоа во училишната спортска сала  се одржа новогодишна претстава. Собраните средства од креативната манифестација и претставата, ќе бидат наменети за потребите на училиштето.

OhridNews