Отворена - Page 2 of 47 - OhridNews
Охрид SOS: Единственото македонско УНЕСКО наследство на работ на бездна

27.06.19 15:41

Што ќе значи одлуката на Комитетот за светско наследство на УНЕСКО Во мај годинава Центарот за светско наследство објави извештај за состојбата на добратa ширум светот категориз...

Шо фалиТ во Охрид?

26.06.19 07:00

Многу позитивни пријатели пред една година ме прашуваат на утринско кафе во 7 сатот: еј, ај ако сакаш размисли шо фалиТ во градов Тие активно и вредно работат на туристичкот паз...

Колумна: „Летс го ин сексапил Уроп мада фака“

24.06.19 07:00

Само напред луѓе, само напред Немат предавање Патот ќе е трновит, ќе не разранит ама на крајот ќе победиме, исповрзани со завои, искинати и кај требит и кај не требит, гипсирани...

Отворена: Соединување на кардиологија и ортопедија лош експеримент каков што нема во ниту еден современ здравствен систем

20.06.19 09:38

Лошо изненадување и разочарување за иднината на ортопедијата, трауматологијата и неврохирургијата претставува содржината на писмената информација што ја објави OhridNews од Мини...

Колумна: Меркел и Муко ни ја отварет ЕУ портата во јунски септември

17.06.19 07:00

Ар не ти викав јас да не се кладиш да не трчашА Ко ти викав слушај паталец и сезнаец, а не гаталец Пак опна опклада по 3 патарини од Охрид до Скопје преку Битола Се изгоре се за...

Колумна: “Доктори трчаТ“

10.06.19 08:57

Абре дај бре уозбиљи се бре аман Каков “Охрид трчаТ“ каков бутур Јас незнам како ти се видело така Ти бар требит да си опулен во очите ко финџал, ти нон стоп го гледаш и слушаш ...

Колумна: Завршена делницата Чмарово-Дабиле-Ватикан

03.06.19 08:20

Ебате то среќата ебате Абре купви ти златна лента, околу 100 метри зедов, ножици позлатени, поникловани, море хелихоптер нарачав за Агушета, а јас…јас израдван ко мајка на...

Фронт 21/42: Наместо да креира илузија, Владата да се посвети и почне да се грижи за Oхридскиот регион!

29.05.19 10:26

Наместо да креира илузија, Владата навистина да се посвети и почне да се грижи за единственото природно и културно наследство во земјава! Ја поздравуваме одлуката на УНЕСКО да г...

Колумна: Федер федера не жалит тешко кој го имат

27.05.19 09:26

Ај бре не туку ѕмиздри ќе се најт решение Не туку се лигај Абе слушај ме ти мене имат рецепт за успех и ти го имаш во тебе успехот само немојш да го препознајш Да бе, ко ти вика...

Колумна: Потоп на Македонија

20.05.19 07:00

Е да ти кажам брат ми пукна филмот од све И од метла и од правосмукалка и од маџарски гулаш и од дивоградби и од……Ааааа немат појќе Тргвам црта и све нека ојт и 600 ...

Dr Batkoski pod artikli