Отворена - Page 5 of 56 - OhridNews
CTRL+ALT+Delete

25.03.20 07:00

Холандскиот туроператор „Корендон“ објави дека до 1 јуни нема да има аранжмани и летови Тоа, секако, ќе се одрази и на охридската ривиера Синот деновиве веќе ме прашуваше: „Тато...

Став: Создадовме партиска (двоглава) ламја, ќе се спасиме само како граѓанска држава

24.03.20 16:23

Седиме дома, сега веќе присилно, пред телевизорите, рацете ни се – или на тастатурите, или на далечнискиот твуправувач Седи, остани дома, ако сакаш да сеспасиш себе си и с...

Колумна: Еден ден (од многуте) во изолација

24.03.20 07:00

Работен наслов: “ВкусоФ на традицијаВа“ Си станав како секој ден Та изолација та не Ич не се плашам Арно ама сега од ко станав ја слеков прво кацигата И ја зедов на баба зш дено...

Ситуацијата вонредна-однесувањето (безмалку) редовно?!

20.03.20 15:18

На стравот очите му се големи! Дали, во оваа ситуација,  треба да сееме страв и паника Никако! Дали, во оваа ситуација, треба да шириме паника и лажни вести Никако! Дали во оваа...

Корона комуникација: Кредибилни vs лажни вести (1:0)

20.03.20 14:51

Потрагата по кликови, побрза заработувачка, како и различните интереси и аспирации на локално, регионално и глобално ниво во изминативе година го окупираа информативниот простор...

Колумна: Хулахопка месо боја

17.03.20 07:00

Тууууу да тибам да ти се прднам во короната Абе само шо го завршув курсот за лапање на француски начин дојде ова коронава Акнав за курсот 200 евреи и ме издупија америве го пушт...

15 комуникациски препораки во услови на „корона“ криза

14.03.20 11:31

Во време на заострување на препораките и мерките од надлежните државни институции со цел заштита на граѓаните од корона вирусот, нашето општество, но и речиси целиот свет се соо...

Колумна: Уште една мерка против короната – Доги поза

10.03.20 07:00

Абре све да се забранит шо имат и најмала шасна да не коронаросат Така ами како Јас мислам дека нашите власти најревносно и најпрофесионално се справувет со коронава Абе немат м...

Колумна: „Убиј го туристот-спаси се од корона“

03.03.20 12:28

Е толку беше надежта за НСРСМ Абе да ти се прднам во то судбината наша Јас незнам дал имат по баксуз од македончево И во порно улога да добијат ќе е мажот шо е нон стоп на работ...

Колумна: Агим Красниќи „Wash & Go“

11.02.20 07:00

Види види Не брзај со заклучоци и не туку одма хејтај кун државава и исправноста на работата на сегашната власт Де бре шо и да се десит одма: Уа Влада, долу Влада, иш Зајко Немо...

Dr Batkoski pod artikli