Отворена - Page 6 of 55 - OhridNews
Колумна: „У ком лежу грми зец“

10.12.19 13:52

Абре дај друго дете и не се секирај Најслаби биле Страшна работа Ар зш све црно се сваќат во ова држава Зш да речиш “нашите ученици се последни на табелата“… шо те коматит...

Колумна: Немат потреба да се чекат 12-ти април

03.12.19 07:00

Виде виде Ти реков јас дека бадијала скокавме 11 години А Значи не било то крадење на Зоне, Мицко и другарите Виде Пак прај шарени, марени револуции, пак ова пак она Само да зна...

Отворена: Земјотресите и „надграденото“ урбанистичко лудило!

29.11.19 07:00

Разорниот земјотрес во Драч, нека биде ова прилика за сочувство и емпатија кон семејствата на настраданите, предизвика поплава од дебатни емисии по телевизиите Ја следев онаа на...

Колумна: Биба цел живот пејт, Ката допрва ќе пропејт

26.11.19 07:00

Слечија Абре слечија Алоооо слечијаааааааа Ко ти викааааммм слечијааааа Иначе стап ќе те примам Слечијаааааааа…не ми кревај сафри Не ми кажви мода – вода, ова –...

Колумна: Централен крематоруим во Смогје

19.11.19 07:00

(и овај пат вторникбаба вчера беше на депилација) Абе да не си ти немам на кој да се истушам Бетер од гласач си Шо да ти речам прифаќаш и саде молчиш Туку слушај вака Одам јас н...

Колумна: „Еди Рама – Елиоптерите во чинариве билe за мене“

12.11.19 07:00

(од сега во вторник з`ш баба не ојт на бебе) Мирен бре мирен алооооо…јак онакво ако хеликоптерот расфрлил тенди менди, столој мојој…Ам смири се де Е па зш де Зш мора...

Охрид SOS: Науката е децидна, во Студенчишко блато марина не смее да има

11.11.19 15:23

Отворено писмо на Граѓанска иницијатива Охрид ЅОЅ во врска со дилемите околу изградба на марина во Студенчипко блато Претставници на Граѓанската иницијатива Охрид ЅОЅ учествуваа...

Колумна: Раце и од позади за текстилките

05.11.19 07:00

Да беееее дааа…све си е предвидено Ам како Во склоп на финансиите за новиот клинички центар клаени се финансии новиот клинички да си имат подружници со доктори пластичари ...

Охридски прскалици

28.10.19 07:00

Има нова магија во Охрид Се шири кругоТ со приказни за непознатото познато, се разнесе нова енергија Има голема привлечност да се биде дел од тој нов сон Како да се спушти чудо ...

Колумна: Ние нема да крадиме. А ние градиме….жифни мајка

28.10.19 07:00

Море…чим велит дека немат да крадет немат Е сега не рече “жими мајка“, ама рече чесен пионерско-електроцентралски збор А го знајме малиот дека електроцентрала му е препоте...

Dr Batkoski pod artikli