Отворена - Page 61 of 61 - OhridNews
Писма:ФАРАОН,КАКО ТОА ГОРДО ЗВУЧИ

10.04.07 01:23

Што народ ќе беше овоа македонче, ем да го тепаат ем да не му даваат да плаче, ем никако да ги проголта модерните текови на транзициска Македонија Кога сите екс Ју републики бар...

Писма: На ФТОН има повеќе од 4 студенти

06.04.07 02:01

По повод  изнесените ставови на Младинскиот Совет – Охрид  во врска со работилницата за промоција на Националната стратегија за млади и кампањата за имплементација на стра...

Писма: Бродот “Први Мај“ не е исчезнат!

16.03.07 10:13

Деновиве Охридските медиуми и некои пишани медиуми просто ме фрапираа сонивното наводно “истражувачко новинарство”, за тоа како од каналот Студенчишта мистериозно ис...

Писмо: „Каде ќе играат децата?“

15.02.07 08:18

Живеам во најубавиот дел на Охрид, Плаошник, каде се возобнови најубавата црква на Балканот Мегутоа околу неа само камења и прашина На времето тука имаше многу зеленило, нишалки...

Никола Паункоски

30.01.07 14:39

Со ова писмо сакам да ја поздравам реализацијата на вашата веб страна пред се, бидејќи таа е причината и условот за моето јавување Од многуте убавини и вредности на Охрид и Охри...

Од група граѓани

30.01.07 14:15

Се обраќаме до Вашата куќа со надеж дека ќе помогнете да се реши нашиот проблем Ние живееме во селски и приградски населби , а сме вработени во фирми кои се лоцирани во центарот...

Носталгија

22.12.06 10:27

Охрид е најубавиот град на светот Вака ни пишува наша  сограѓанка која во моментов живее и работи во Прилеп Со Ohridnews сум поблиску до Охрид, но ми недостига мојот град, вели ...

Ваши писма

10.12.06 22:21

Почитувани      Оваа рубрика ја  отворивме токму за вас Тука ке бидат објавувани Ваши писма, ставови, реакции, иницијативи…        Доколку имате сторија, фотографии од инт...

Dr Batkoski pod artikli