Реномираниот ресторан „Далга“ повлече исклучително популарен потег. Вон туристичката сезона ресторанот ги спушти цените на сите услуги за 15%. Сите посетители ќе можат да уживаат во вкусните специјалитети со поглед на езеро, сега и по извонредни цени.

 

Во овој крајезерски угостителски објект, имате можност да поминете прекрасни мигови со познатите звуци на староградската музика и богато мени кое ќе го задоволи вкусот и на најпребирливите гости.

Од „Далга“ во наредниот период најавуваат и други изненадувања за посетителите.

OhridNews