Екипи на ЈП „Нискоградба“ денес работат на партерно уредување на улицата „Славеј Планина“. Се уредуваат 420 метри квадратни, а износот на зафатот изнесува 900 000 денари, информираат од Општина Охрид.

Средствата се обезбедени од буџетот на Општина Охрид.

OhridNews