По повод Меѓународниот ден на жената, 8 ми Март, Женски Центар „Бисера“ ја организира 23- та изложба на сликарки од Охрид.

Изложбата ќе се одржи утре, 7- ми Март, среда со почеток во 18.30 часот, во галеријата во Куќата на Робевци.

Ohridnews