Пејачот Предраг Гојковиќ Цуне почина вчера во 85-та година од животот, јавуваат српските медиуми. Зад себе остави импресивна кариера и песни кој што долго ќе траат

Цуне дебитира на музичката сцена уште во далечната 1939 година и оттогаш ниже само успеси.

Со децении траеше на музичката сцена и беше голема инспирација за многу пејачи кои тргнаа по неговите стапки.

OhridNews