Вечерва на плоштадот „Чинар“, ќе биде отворено годинешното издание на фестивалот на Вино и сирење. На типизирани штандови своите производи ќе ги претстават производители од Македонија и Албанија.

Ќе се врши презентација и дегустација на производите, а во музчкиот дел ќе настапат ансамбл Билјана ЈУниор и оркестар Климе Садило.

Фестивалот продолжува и утре.

OhridNews