Поради настанат дефект на водоводната мрежа, денес од 09:00 до 13:00 часот, прекин во водоснабдување ќе има на улиците „Мирче Ацев“, „Никола Карев“, „Ванчо Питошески“ и „Галичица“.

Екипите на МЈП Проаква се на терен и работат на отстранување на дефектот.