Аптеки Виа Фарм

2019-08-16 12:00 - 2019-08-15 15:00

Аптеки “Виа Фарм” и д-р Александар Митов го организираат првиот караван за добро здравје и живот без болести воОхрид.

Настанот ќе се одржи утре, од 12 до 15 часот, во аптека “Виа Фарм” 7 (до Крст џамија).

Станува збор за јавен настан кој има за цел да едуцира и да советува, а присутните ќе имаат можност да поставуваат прашања и да добиваат совети како до подобро здравје.

Искористете ја можноста да се информирате за тајните на животот без болестии на долговечноста со д-р Митов и Виа Фарм Аптеки.

OhridNews