Од МЈП Проаква Водовод Охрид информираат дека поради приклучување на објект во водоводната мрежа, утре, среда, од 10:00 до 13:00 часот ќе има прекин во водоснабдувањето на неколку улици.

Прекин ќе има на дел од „Сирма Војвода“ и „Момчило Јорданоски“ на потегот од Берјбунар до крстосницата со улицата „Марко Цепенков“.

OhridNews